bestel mijn boek

Sexual selfcare - geniet van je vrouwelijke kracht

Word de meest stralende versie van jezelf: in de slaapkamer en ver daarbuiten!

waarom sexual selfcare

Een gezonde relatie met je seksualiteit is een onmisbaar onderdeel van je algehele welzijn

In ‘Sexual selfcare’ deel ik met jou mijn sexual selfcare methode. Dit zijn 5 stappen waarmee jij de relatie met jouw seksualiteit kunt versterken, zodat je toegang krijgt tot jouw bron van kracht, vitaliteit en genot.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Seksueel welzijn zou de norm moeten zijn

Daarom heb ik dit boek geschreven. In mijn jarenlange praktijkervaring als coach zag ik dat seksualiteit het ondergeschoven kindje is in de wereld van persoonlijke groei, terwijl dit juist een katalysator is voor de verdere emancipatie van vrouwen.

Omarm je natuur, lichaam en verlangens

'Sexual selfcare' stelt je in staat om je vrouwelijke natuur, je lichaam en verlangens te omarmen in plaats van te beschamen of onderdrukken. Het helpt je om een diepere verbinding te ervaren met jezelf en de ander. En om met meer zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenaarschap in het leven te staan.

Jouw seksualiteit

Je grootste bron van kracht en potentieel

In mijn boek geef ik je de sleutel naar deze bron door sexual selfcare een onderdeel te maken van je selfcare routine. Ik help jou om je lichaam, sensualiteit en seksualiteit beter te leren kennen aan de hand van praktische oefeningen en magische meditaties.

sexual selfcare cursus

Klaar om nog een laag dieper te gaan?

Doe mee met de Sexual Selfcare Cursus. Dit is een 8-weken online coaching programma waarin ik je persoonlijk begeleid en help om te groeien in jouw vrouwelijke kracht, welzijn, sensualiteit en seksueel geluk.

Kukuru podcast

Luister mijn gesprek met Giel over sexual selfcare

In deze podcast interviewt Giel Beelen mij over de Sexual Selfcare Methode, mijn boek en persoonlijke reis. Een interessant gesprek met zowel mannelijke als vrouwelijke perspectieven op seksualiteit.

Over isabella

Seks, liefde en relatie coach

Isabella helpt vrouwen en koppels om de leiding te nemen over hun (seks)leven en relaties zodat ze meer liefde, verbinding en intimiteit kunnen ervaren. Het is haar missie om van seksueel welzijn de norm te maken door sexual selfcare te integreren in onze alledaagse selfcare routines.

"

Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe waardevol het is als vrouw om vol in je eigen seksualiteit te duiken. Vanuit die plek binnenin jezelf kan je een vlammetje doen ontwaken. Een onuitputtelijke bron van kracht zodat je het leven kunt vormgeven zoals jij dat wil. We zijn zo extreem powerful. Je moet er alleen even aan herinnert worden. Dit boek wat met zoveel liefde en vuur is gemaakt is de perfecte plek om daarmee te beginnen.

Nina Pierson
Ondernemer en auteur

Sexual Selfcare is een prachtig, empowering en noodzakelijk boek voor elke vrouw. Het leest super vlot en is ook echt een doe-boek met veel opdrachten en stappenplannen, zo fijn dat het zo praktisch is!

Steffy Roos Du Maine
Ondernemer en auteur

Door Sexual Selfcare geef ik mezelf als kersverse mama weer toestemming om van sensualiteit en seksualiteit prioriteit te maken. Vooral nu ik weet wat ik er allemaal mee kan en hoe belangrijk het is. Het doorlopen van het boek en de opdrachten voelde alsof ik door Isabella persoonlijk gecoacht werd. Ik vond het echt een avontuur. Praktisch, bekrachtigend en toch heel liefdevol.

Loulou Machinè
Ayurveda & Preconceptie Coach